Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 augustus 2013

Summer

Hallo bloggers,het heeft even langer geduurd dan de bedoeling was om weer iets op het blog te zetten, maar mijn moeder ( 91 jaar) lag in het ziekenhuis en het ging niet zo goed met haar maar vandaag is zij weer terug gekomen naar het verzorgingshuis en nu maar afwachten hoe het verder gaat.
Toch heb ik tussen de bedrijven door nog wel een kaart gemaakt met een afdrukje uit de Magnolia serie Sea Breeze heb ze beide ingekleurd met de prisma potloden de wolkjes en het zand heb ik gedaan met de Pan Pastel wat kan je daar toch leuke dingen mee. Verder heb ik mallen gebruikt van Joy de vlinderrand van Noor en de zomer stempels ook van Joy. Het kleine frame is gemaakt van Martha Stewart crafter's klei in een siliconen vorm daarin heb ik wat kleine schelpjes geplakt. Het label is van Magnolia en de bloemetjes uit eigen voorraad. Dat was het weer hoop dat ik snel nog tijd heb om nog iets op mijn blog te plaatsen. Allemaal nog een fijne week met misschien wel zon.
Groetjes Mia

3 opmerkingen:

 1. Wat vervelend van je moeder Mia. Wij hebben vorig jaar hetzelfde meegemaakt, mam ging na drie maanden ziekenhuis naar een zorgcentrum. Tof dat je toch nog een kaartje hebt kunnen maken. En wat voor een! Hij is ontzettend leuk geworden!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het weer een leukerd! Leuk met dat zee-thema!
  Gelukkig dat ze het ziekenhuis heeft mogen verlaten en het weer wat beter gaat met je moeder!
  Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mia,
  Je kaart is weer prachtig, heel mooi versierd en dat lijstje is ook leuk.
  Wat fijn dat je moeder weer wat opgeknapt is. En nu maar hopen dat het zo blijft.
  Sterkte ermee en groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen