Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 25 augustus 2013

Kaart met Pan Pastel

Tussen alle drukke bezig heden door toch nog deze kaart gemaakt. Ben een beetje verslaafd geraakt aan Pan Pastel. Maar eerst heb ik dit Bestie afdrukje ingekleurd met de Prisma Potloden met drie kleuren blauw. Daarna met de Pan Pastel aan de gang, honing raat uitgestandst van Sizzix gemaakt voor Stamping Up het Bingo kaartje is een stempel van Joy, de vlinder van Marianne Design en de labels van Magnolia. De bloemetjes heb ik gemaakt van Crafter's Clay van Martha Stewart gekocht bij Doe@ding en dit allemaal bewerkt met verschillende blauwe Pan Pastels daarna alles gefixeerd zodat het niet meer afgeeft. Op 17 september begin ik samen met mijn dochter aan de cursus om het certificaat van Pan Pastel te gaan halen lijkt me ontzettend leuk om te doen want er zijn zoveel mogelijk heden mee.
Dit was het weer voor vandaag nog een Fijne Zondag allemaal.
Groetjes Mia

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit. Ik snap jou helemaal. Ik ben ook verslaafd aan Pan Pastels.Je kunt het zo mooi opbouwen. Veel plezier ga zo door, Anneke.
  www.annekescardart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi Mia! Leuk dat je Pan Pastel lessen gaat volgen, zijn echt ontzettend leuk en heel leerzaam!!
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mia,
  Ik zie jou ook al met de pan pastels en de Besties aan de gang.
  Het ziet er heel mooi uit, maar Ik heb me voor genomen hier niet mee te beginnen. Ik heb al zoveel hobbyspullen liggen die ik niet meer gebruik (embosmallen,borduurzijde,fimoklei enz, enz, En nu pas weer de copics aangeschaft. Ik blijf maar even bij het kleuren van de Magnolias. Maar je kaart is prachtig hoor.
  Groetjes van Marian,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje Mia. Goed gelukt met Pan pastel.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen