Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 12 maart 2014

Voorjaar

Hallo dames (heren)
Het is even rustig geweest aan deze kant maar dat heeft een rede vertel ik zo. De kaart heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo  twee verschillende maten een op craft  en de andere op design papier de vlinderrand van Noor en de labels van Magnolia. De Bestie is ingekleurd met Pan Pastel en de gehele kaart bewerkt met Fran Tage.
Nou nu de rede van de Stilte, Mijn Dochter opent op 12 april een Hobby Winkel in Rheden met de toepasselijke naam Thuisaandeknutseltafel b.v. en daar zijn we toch best druk mee. Dus de volgende keer zal de naam wel weer vallen want er komen zulke leuke spulletjes binnen dat ik wel heel hebberig wordt maar goed houd me in. Ook worden er allerlei workshops gegeven voor volwassenen en kinderen dus de kleindochters ook helemaal blij. Dit is mijn verhaal voor vandaag jullie horen weer van mij. Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.
Groetjes Mia

5 opmerkingen:

 1. Hallo Mia ,
  Je kaart is weer geweldig zoals gewoonljk.
  wat leuk zelf een hobbywinkel beginnen.
  Midden in al die prachtige spulletjes, ja daar wordt je hebberig van.
  Hier in Bolsward is helemaal geen hobbywinkel meer, jammer hoor..
  Ik wens jullie heel veel succes.
  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart Mia, ik vind het helemaal geweldig. Ik zag het op FB dat Chantal een hobbywinkel gaat beginnen, hoe leuk is dat, ik wens jullie heel veel succes met alles. Superleuk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart! En heel veel succes toegewenst voor je dochter met haar winkeltje!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een erg leuke kaart Mia! Heel lief met de vlindertjes en bloemetjes erbij. Wat leuk zeg dat je dochter een hobby winkel gaat beginnen, een hele leuke uitdaging! Heel veel succes!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen