Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 9 oktober 2013

Leuke Teksten


Hallo Bloggers, de rust is weer een beetje terug gekeerd naar het overlijden van mijn moeder. En ben ik maar weer aan het kaarten maken gegaan. Deze twee kaarten zijn heel anders als wat jullie van mij gewend zijn. Deze stempels heb ik een paar weken geleden gekocht ze zijn van Different Colors en komen van Ludiec het zijn altijd van die geweldige afdrukjes en teksten. Het afdrukje op de mannenkaart is van Magnolia uit de laatste serie Little London die weer geweldig is.
Dit was het weer ben nu bezig met kaarten waarbij ik gebruik maak van Pan Pastel wat erg leuk is om te doen. Op 19 november hebben we les 3 en 4 dus als het goed is moet ik dan alles er over weten.
Jullie horen het van mij.
Mog een fijne week en groetjes Van mij.

9 opmerkingen:

 1. Oh jeetje of ik moet me vergissen maar volgens mij had ik dat nog niet gelezen dat je moeder is overleden Mia, gecondoleerd en heel veel sterkte. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt en wat een geweldige teksten zijn dit, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondeoleerd Mia. Ik wens jouw en je familie nog heel veel sterkte toe!
  Toch zijn het werkelijk prachtige kaarten! Inderdaad leuke teksten!
  Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog gecondoleerd met het overlijden van je moeder! Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
  Je kaartjes zijn helemaal gaaf!! De teksten zijn geweldig!
  Fijne dag, groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder Mia... Wat een treurig bericht. Omdat ik geen regelmaat heb in mijn bloggen, heb ik het eerdere bericht gemist. Maar niet minder gemeend: ik wens je heel veel sterkte..
  Je kaartjes zijn ontzettend leuk geworden, heel erg mooi. Die teksten zijn inderdaad superleuk,
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Mia,
  Alsnog gecondoleerd met het verlies van je moeder. Jadan is het moeilijk de draad weer op te pakken. Ik wens je veel sterkte hoor de komende tijd.
  Maar je kaartjes zijn super mooi geworden.
  Erg leuk die bestekjes, en succes met de Panpastel cursus.
  groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mia,
  gecondoleerd met het verlies van je moeder, heel veel sterkte voor nu en de komende tjd, en de draad oppakken is altijd weer moeilijk, maar wat heb je leuke kaarten gemaakt, en die teksten, gaaf. Dat is het kopen waard.
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Mia, gecondoleerd met het verlies van je moeder. Ik weet ongeveer wat je voelt en hoe moeilijk het moet zijn om de draad weer op te moeten pakken. Mijn moeder leeft eglukkig nog, maar is terminaal dus.... Je kaartjes zijn prachtig en die teksten zijn super zeg !!! Heel erg leuk. groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mai,

  Wat supermooi kaartjes.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaartjes Mia. De stempels zijn inderdaad schitterend. Leuk gedaan met uien en bestek. De tekst erbij maakt het helemaal compleet.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen