Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 27 oktober 2012

MERRY CHRISTMAS


Hallo blogvolgers vandaag heb ik een kaart helemaal in de natuur tinten dat zijn toch mijn kleuren. De stempel afdrukjes zijn uit de nieuwe kerst serie van magnolia moet zeggen vindt ze weer erg geslaagd.
Het papier is van STAMPIN-up zij hebben een grote collectie in de natuur kleur, de uitgestandste boompjes zijn van Magnolia en het puntzakje waar je ook leuke tasjes van kunt maken is ook van STAMPIN-up
evenals het bloemetje.Ook de binnen kant heb ik in de zelfde tinten gedaan en deze bloem is wat groter en komt uit dezelfde mal evenals de Banner. Ben zelf aardig tevreden over de kaart maar ben toch benieuwd wat jullie er van vinden,laat het me weten. Fijn weekend groetjes Mia

3 opmerkingen:

  1. Hallo Mia,Het is weer een schitterende kjaart, prachtig ingekleurd.Ik heb vandaag en gisteren, copic inkleur cursus gevolgd, bij De Duif in Leeuwarden door Diny Sprakel. Geweldig veel geleerd en het was heel erg gezellig.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo mia, ik heb je blog gevonden via je mail, wat leuk zeg! vooral dat je niet te veel kleur gebruikt vind ik erg mooi en verrassend omdat je kaarten er dan heel natuurlijk uitzien.
    zou je het ook leuk vinden om bij mij volger te worden?

    groetjes van jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen