Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 2 september 2012

DRIE KLEINE MEISJES

 Eerst wil ik mijn nieuwe volgers bedanken dat ze mijn blog hebben gevonden en volger zijn geworden, erg leuk dat er in een week tijd acht zijn bij gekomen.

Dan nu mijn kaat deze heb ik gemaskerd met stempels uit de serie prince en princessen van Magnolia, ze zijn gestempeld op glad brazzil papier en dat kleurt met de prisma kleur potloden erg fijn je kunt het perfect
bewerken met de doezelaar. Verder heb ik alleen maar wit cardstock gebruikt wat stansjes van marian,witte veertjes wat pareltjes en bloemetjes. Heb wel de randen aangezet met distress inkt vindt het dan wat sprekender.Dit was het weer voor vandaag nog een prettige zondag en zal snel weer iets maken.
Groeten Mia


5 opmerkingen:

 1. Het is weer een schitterende kaart, echt prachtig.
  groetjes van marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en lieve kaart is dit. Vindt het knap dat je met zo weinig kleur zo'n mooi resultaat krijgt.

  groetjes Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk kaartje Mia, leuk dat je meedoet met de challenge van Duymelot!Wil je nog wel even een melding in het bericht zetten dat je kaart meedoet aan de challenge en dan even linken naar de wedstrijd?

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mia

  Wat een leuke kaart heb je gemaakt de drie meisjes zijn werkelijk prachtig , leuk dat je meedoet met onze challenge bij Duymelot Suc6 !

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Mia, Leuke kaart heb je gemaakt.
  Nog even over de mail......ik heb nog steeds geen mail ontvangen, kun je mijn andere mailadres misschien proberen? Ik heb ontzettend problemen met hotmail, er komt niks aan op mijn nieuwe e mailadres, en mijn oude is geblokkeerd.
  liesbethakkermans@home.nl, zou moeten lukken.
  Alvast bedankt weer en sorry voor de overlast.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen